Teemamenut

VÄLIMERI-BUFFET (menut min. 20 hengelle)

Meloni-vihersalaatti, sitrusvinegrette

Fetaa, oliiveja, marinoitua punasipulia

Paahdettuja, yrttimarinoituja välimeren antimia :

( Munakoiso, kesäkurpitsa, paprika )

Chorizo-perunasalaatti

Kylmäsavulohta, piparjuuri-creme

Paahtopaistia , paholaisen hilloa

Ylikypsää lampaanpaistia, tumma yrtti-valkosipulikastike, hunajaiset uunijuurekset, parmesan-perunat

tai :

Täytetty porsaanfile (mozzarella, aurinkokuivattu tomaatti, pesto)

rosmariiniperunat, punaviinikastike, hunajaiset uunijuurekset

Tiramisukakku tai Pannacotta, mansikkamelba

Kahvi

SAVO-MENU

Meloni-vihersalaatti, sitrusvinegrette

Metsäsienisalaatti

Broileri-pastasalaatti

Sillikaviaari

Graavilohi t. kylmäsavulohi

Hunajamarinoidut savumuikut

Savustettu kalkkunanfile, mustaherukkahilloke

Karjalanpaisti, keitetyt perunat , puolukkahillo, tai :

Porsaanfile, yrtti-punaviinikastike, rosmariiniperunat, hunajaiset uunijuurekset

Mustikkakukko, kermavaahto ( tai täytekakku )

Kahvi, tee

LAPPI-MENU

Hedelmäinen lapinjuusto-vihersalaatti, lakkavinegrette

Metsäsienisalaatti

Savuporo-pastasalaatti

Mäti-pannacotta, smetanaa , punasipulia

Graavilohi t. kylmäsavulohi 

Lämminsavulohi, piparjuuri-creme

Porsaan paahtofile, paholaisen hillo

Poronkäristys, pottuvoi, puolukkahillo, suolakurkku 

Pannacotta, lakkakastike (tai  lakka-valkosuklaakakku)

Kahvi, tee

TZAARIN BUFFET

Marinoitu kaalisalaatti

Tomaatti-sipulisalaatti

Salami-pastasalaatti

Marinoituja metsäsieniä, suolakurkkua, hunajaa ja smetanaa

Sillikaviaari

Graavilohi, piparjuuri-sinappidressing

Savulohi, tartarkastike

Riistapate, mustaherukkahilloke

Kieviläinen kana, hedelmäsalsa, riisi, uunijuurekset

tai

Häränfilettä stroganoffin tapaan, perunasose, uunijuurekset

Suklaakakku

Copyright © Kokkicatering 2013.